Stucwerk Dordrecht

Een mooie klus in Dordrecht, in combinatie met Stukadoorsbedrijf E-stuc uit Dordrecht. Weer een tevreden klant!

Pleisterwerk & sauswerk Plafond

Plafond Sausklaar. Mooi pleisterwerk & sauswerk Dordrecht. Wanneer u kiest voor glad stucwerk worden de wanden en/of plafonds strak en glad opgeleverd, klaar om te sauzen of schilderen. Strak stucwerk laat muren en plafonds er als nieuw uit zien, maakt de ruimte echt af, is onderhoudsvriendelijk, vuilafstotend en werkt ook nog eens isolerend en brandvertragend.

Stucwerk Binnenstad Dordrecht

Buiten stucwerk in de binnenstad in Dordrecht. Strak stucwerk laat muren en plafonds er als nieuw uit zien, maakt de ruimte echt af, is onderhoudsvriendelijk, vuilafstotend en werkt ook nog eens isolerend en brandvertragend. Met lijsten of een gestucte plint geeft u een chique moderne of klassieke look aan uw woning.

Stucwerk Papendrecht

Stucwerk van een keukenhoek in een woning aan de ketelweg in Papendrecht. Glad stucwerk vereist veel kunde van een stukadoor, u bent hiervoor bij ons aan het juiste adres! Wanneer u kiest voor glad stucwerk worden de wanden en/of plafonds strak en glad opgeleverd, klaar om te sauzen of schilderen.

Spack spuiten Dordrecht

Spackspuiten is een veel toegepaste wand- en plafondafwerking in de nieuwbouw maar ook voor renovatie van bestaande woningen. Vanwege de relatieve goedkope en toch zeer decoratieve afwerking kiezen mensen steeds vaker voor deze afwerking. Bij Stukadoorsbedrijf MVK kunt u terecht voor spack spuiten.